Cobosabi

Hav och strand skapar lugn och ro

Den här påsken har vi tillbringat ett par dagar på Österlen. En plats som ger mig lugn och där kreativiteten kan sprudla. Att ta en promenad med kameran som sällskap och bara ta några bilder som faller mig in och några som är mer genomtänkta. Känner du igen dig? Tycker du också om att ha kameran som sällskap på en skön promenad?

Att stå där vid strandkanten och blicka ut över havet och höra vågorna slå mot strandkanten ger lugn och ro i kroppen. Leta små strandfynd som vackra pinnar som slipats av havet och fina snäckor. Detta är livet!

Vy över havet med solens strålar som dansar på vattenytan långt där borta.
Vackra snäckor vid strandkanten.

En annan promenad tog jag själv utan familjen. Fotoväskan packad med kamera och lite japansk keramik. Att gå omkring och hitta en vacker plats, ta någor foton. Finns inget bättre. Tycker om när det är lite planerat och så tar man det lite som det kommer. Brukar säga att jag gillar att ”Go with the flow”. Om du tycker om att gå en fotopromenad. Planerar du mycket innan?

Här är ett av fotona som jag tog på stranden av den japanska keramiken med vågor.

Vill du se mer av den japanska keramiken i webbshopen. Följ länken här till skålar för ramen, tallrikar till sushi och mycket mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.