Vår butik i Sjöstorp stänger

För att kunna inspirera er ännu mer 2024 har vi fattat ett beslut om att satsa fullt ut på webbshoppen. Vi stänger därför vår butik i Sjöstorp.

Vad händer nu?

Webbshoppen kommer inte märka av någon förändring. Eller rättare sagt är det där vi vill sprida mer inspiration. Både till dig som befinner sig nära oss, men även till dig som bor i andra änden av vårt långa land. Vad som kommer att växa fram i ”butikslokalen” får tiden utvisa. Har många idéer som måste landa. En bättre fotostudio står överst på önskelistan.

Det kommer fortfarande att gå att hämta beställningar gjorda i webbshoppen hos oss. Hör gärna av dig om det är något speciellt du vill komma och titta på, då plockar vi fram det. Men du kan inte förvänta dig att det är en butik som det är idag. Mejla oss på kontakt@cobosabi.se

Fortsätt gärna följa Cobosabi för helt plötsligt så kanske det händer något roligt en helg. Eller så poppar vi upp på en annan plats.

Tack för alla härliga samtal om Japan. Alla ni som velat köpa allt med er hem i butiken, med drömmande blick och ett leende på läpparna. Alla er kommer jag att sakna!!