Linette byxa – 100% ekologisk bomull, grey melange

1 199kr

Linette är ett par snygga byxor i en underbar twillkvalitet som känns mjuk på huden och förblir snygg hela dagen. Byxorna har sidfickor, midjeband och vackra detaljer vid benen.

Om byxan Linette

Material: 100 % GOTS certifierad ekologisk bomull

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Linette - byxa i 100% ekologisk bomull från GAI+LISVA

Hitta din känsla av lugn.  Dyk längre in i den livsstil som är GAI+LISVAs hjärtslag: sinnlig, enkel, nordisk, naturlig och lugn. GAI+LISVA designar för att ta dig ett steg längre mot den känslan, för att du ska känna dig hemma i din kropp och i dina stylingval. De skapar enkelhet och elegans i varje stil och därmed förbinder arbetskläder och hemmakläder, gymkläder och kontorsdräkt. I slutändan är du det enda som är viktigt för GAI+LISVA.

Se fler produkter från GAI+LISVA.

Varumärke

GAI+LISVA

Andas in och känna den nordiska känslan av att vara.

Andas in och känn den salta luften från kusten i dina lungor.

Andas bara. Var bara den du är.

Hitta din känsla av lugn och dyka vidare in i livsstilen som är GAI + LISVAs hjärtslag: sinnlig, enkel, nordisk, naturlig och lugn. Vi designar för att ge dig ett steg längre mot den känslan, för att få dig att känna dig som hemma i din kropp och i dina stylingval. Vi skapar enkelhet och elegans i varje stil, kopplar samman arbetskläder och hemmakläder, gymkläder och kontorskläder. För i slutändan är du det enda som betyder något för oss.

Mer information

Storlek

36, 38, 40, 42, 44

Material

100 % GOTS certifierad ekologisk bomull

Skötselråd

Skontvätt 30 grader. Stryk på svag värme.