Anna – polotröja, soil brown

849kr

Anna är bra när du behöver något som är mjukt och skönt och som håller dig varm. Perfekt efter yogalektionen då Anna håller dig varm när din kropp blir kall. Passar också bra ihop med en tunn klänning, under en kavaj eller skjorta. Tröjan är i en tunn ullblandning, har polokrage och långa ärmar som täcker dina handleder.

Om tröjan Anna, Soil brown

Storlek: M, L och XL
Material: 67% viskos, 28% ull, 5% elastane

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: ,

Anna - polotröja i färgen Soil Brown från GAI+LISVA

Hitta din känsla av lugn.  Dyk längre in i den livsstil som är GAI+LISVAs hjärtslag: sinnlig, enkel, nordisk, naturlig och lugn. GAI+LISVA designar för att ta dig ett steg längre mot den känslan, för att du ska känna dig hemma i din kropp och i dina stylingval. De skapar enkelhet och elegans i varje stil och därmed förbinder arbetskläder och hemmakläder, gymkläder och kontorsdräkt. I slutändan är du det enda som är viktigt för GAI+LISVA.

Se fler produkter från GAI+LISVA.

Varumärke

GAI+LISVA

Andas in och känna den nordiska känslan av att vara.

Andas in och känn den salta luften från kusten i dina lungor.

Andas bara. Var bara den du är.

Hitta din känsla av lugn och dyka vidare in i livsstilen som är GAI + LISVAs hjärtslag: sinnlig, enkel, nordisk, naturlig och lugn. Vi designar för att ge dig ett steg längre mot den känslan, för att få dig att känna dig som hemma i din kropp och i dina stylingval. Vi skapar enkelhet och elegans i varje stil, kopplar samman arbetskläder och hemmakläder, gymkläder och kontorskläder. För i slutändan är du det enda som betyder något för oss.

Mer information

Storlek

S, M, L, XL

Material

67% viskos, 28% ull, 5% elastane

Tvättråd

30 grader skonsam tvätt. Tål inte blekning. Torkas liggande. Torktumla inte. Stryk på låg värme.