Amanda Top – petrol grey

749kr

Lättare än luft, tillräckligt bred för all din energi och perfekt elastisk för att du ska röra dig fritt med rätt stöd. Amanda-toppen är gjord i en lätt, fin ullblandning som låter din kropp andas in och andas fritt och samtidigt hålla dig varm genom lugnare yogaklasser. Dina axlar är elegant täckta medan passformens feminina form accentuerar din midja vackert.

Om Amanda Top, petrol grey

Storlek: XS/S och M/L
Material: 28% Wool, 67% Viscose, 5% Elastane

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Amanda Top från GAI+LISVA

GAI+LISVA erbjuder produkter som är tidlösa och rotade i de nordiska traditionerna med ett ärligt och enkelt uttryck. Med detta vill vi uppmuntrar en känsla av lugn, balans, välbefinnande och ansvar i vardagen.

Se fler produkter från GAI+LISVA.

Varumärke

GAI+LISVA

Andas in och känna den nordiska känslan av att vara.

Andas in och känn den salta luften från kusten i dina lungor.

Andas bara. Var bara den du är.

Hitta din känsla av lugn och dyka vidare in i livsstilen som är GAI + LISVAs hjärtslag: sinnlig, enkel, nordisk, naturlig och lugn. Vi designar för att ge dig ett steg längre mot den känslan, för att få dig att känna dig som hemma i din kropp och i dina stylingval. Vi skapar enkelhet och elegans i varje stil, kopplar samman arbetskläder och hemmakläder, gymkläder och kontorskläder. För i slutändan är du det enda som betyder något för oss.

Mer information

Storlek

XS/S, M/L

Material

28% Wool, 67% Viscose, 5% Elastane

Tvättråd

30 grader skonsam tvätt.