Petra – stickad byxa, svart

1 499kr

Petra är ett par stickade byxor i 100% merinoull som är RWS-certifierad. Tidlös, något löst sittande och med lätt komfort. En stil som kan kombineras och användas vid olika tillfällen, vilket gör Petra lätt att återvända om och om igen. Petra har knytband i midjan som ger mjukhet och elegans till din outfit.

Blir ett fint set med koftan Lis.

Om byxan Petra

Material: 100 % merinoull

Storleksguide

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , ,

Petra - stickad byxa i merinoull från GAI+LISVA

Petra är stickad i merinoull som uppfyller kraven i RWS. Detta innebär att ullen kommer från icke-mulesade får och är certifierad enligt Responsible Wool Standard (CU 853472). En oberoende, frivillig standard som säkerställer att ull från certifierade gårdar identifieras och spåras korrekt genom alla bearbetningssteg. Målet med RWS är att skydda fåren som levererar ullen och marken de betar på.

Garnet uppfyller kraven i Woolmark-certifiering.

GAI + LISVA erbjuder produkter som är tidlösa och rotade i de nordiska traditionerna med ett ärligt och enkelt uttryck. Med detta vill vi uppmuntrar en känsla av lugn, balans, välbefinnande och ansvar i vardagen.

Se fler produkter från GAI+LISVA.

Varumärke

GAI+LISVA

Andas in och känna den nordiska känslan av att vara.

Andas in och känn den salta luften från kusten i dina lungor.

Andas bara. Var bara den du är.

Hitta din känsla av lugn och dyka vidare in i livsstilen som är GAI + LISVAs hjärtslag: sinnlig, enkel, nordisk, naturlig och lugn. Vi designar för att ge dig ett steg längre mot den känslan, för att få dig att känna dig som hemma i din kropp och i dina stylingval. Vi skapar enkelhet och elegans i varje stil, kopplar samman arbetskläder och hemmakläder, gymkläder och kontorskläder. För i slutändan är du det enda som betyder något för oss.

Mer information

Storlek

S, M, L, XL