Mugg vit

215kr

En lagom stor mugg till te, kaffe eller varm choklad. Kan även användas som en skål till oliver, snacks m.m.

Muggen är glaserad på insida och utsida.

Om Mug White

Material: porslinslera
Mått: ca 8 x 10 cm, rymmer ca 3 dl
Skötsel: går bra att maskindiska

Kajsa Cramer Home logga

10 i lager

Mug White från Kajsa Cramer

Denna mugg är formgjuten i en lite ojämn finish. Muggen är en del av Patchy kollektionen från Kajsa Cramer. Passar bra att kombinera med andra delar från samma kollektion – skålar, muggar och tallrikar. Du kan använda delarna så som du önskar - en mugg till te eller kaffe, sätta fram med oliver, servera efterrätt ur eller till morgonfilen. Du bestämmer själv.

Muggen tillverkas i högkvalitativ porslinslera. Leran bränns i 1300 grader C. Den höga temperaturen gör att leran blir vattentät, stark och mycket hållbar. Föremålen tål både diskmaskin och mikrovågsugn.

Servisen Patchy av Kajsa Cramer

Enkel och tidlös design där du kan se och känna händerna som skapat produkterna. Organiska former, svala nordiska färger och ett spel mellan matta och glansiga ytor. Tanken är att kunna mixa servisdelarna till din egen personliga favorit. Färger och mönster, som är handmålade passar alla fint ihop. Möjligheterna är många.

"Jag ville skapa en servis som jag själv saknade. En klassisk design som överraskar med sina organiska former. Min tanke är att maten i sig själv skall synas och ta för sig. Det behövs en vacker fond. Funktion och estetik i samklang. Det är den bästa balansen."
- Kajsa Cramer

Se fler produkter från Kajsa Cramer.

Varumärke

Kajsa Cramer

Kajsas passion för hantverk ligger i en enkel, genuin och hållbar design. Konstnärens händer lämnar synliga spår i varje skapelse vilket gör den personlig och unik. Kajsa inspireras av den Skandinaviska naturen som omger hennes hem. Naturen är fylld av en palett av nyanser och oändliga former. Kajsa vill inspirera oss att utforska vår egen kreativitet och kombinerar och använda hennes produkterna så som vi önskar.

För en vackrare vardag!

Mer information

Material

porlinslera

Mått

ca 8 x 10 cm, rymmer ca 3 dl