Glow small

395kr

Glow small är en liten vacker handdrejad ljuslykta. Matt utsida, blank insida och en ”avriven” kant. Leran är lite transparent så ljuset lyser igenom när det är mörkt. Kan också användas som kruka, vas eller till vad du önskar.

Om Glow small

Material: porslinslera som är stark och hållbar
Mått: ca höjd 9 cm, ca diameter 9 cm

Går att maskindiska.

 

Kajsa Cramer Home logga

5 i lager

Glow small från Kajsa Cramer Home

Ingår i serien Glow and Bloom. Drejade föremål där det syns att det är händer som skapat och rört leran. Handgjorda produkter av högsta kvalitet.

Glow and bloom - design Kajsa Cramer

"Jag vill att min passion för porslin skall synas i denna samling. Den eleganta och lätt transparenta leran är delikat i alla dess former."
- Kajsa Cramer

Den torra och oglaserade utsidan påminner om torkad lera och den glaserade glansiga insidan reflekterar ljuset. En fin kontrast mellan rått och elegant, blank och matt. Den rivna kanten har blivit en del av Kajsas signum.

Använd Glow och Bloom som vas, kruka, ljuslykta eller så som du själv vill – möjligheterna är många.

 

Se fler produkter från Kajsa Cramer.

Varumärke

Kajsa Cramer

Kajsas passion för hantverk ligger i en enkel, genuin och hållbar design. Konstnärens händer lämnar synliga spår i varje skapelse vilket gör den personlig och unik. Kajsa inspireras av den Skandinaviska naturen som omger hennes hem. Naturen är fylld av en palett av nyanser och oändliga former. Kajsa vill inspirera oss att utforska vår egen kreativitet och kombinerar och använda hennes produkterna så som vi önskar.

För en vackrare vardag!

Mer information

Material

porslinslera som är stark och hållbar

Mått

höjd 9 cm, diameter 9 cm (måtten är ungefärliga eftersom produkten är handdrejad)

Rengöring

går att maskindiska