Glasunderlägg 4-pack – ull, lavendel

179kr

Glasunderlägg som skyddar ditt bord. Handgjorda och färgad med naturliga färger.

Om glasunderlägg lavendel

Mått: ø 10 cm, höjd 0,5 cm
Material 100 % ull

aveva design

8 i lager

Glasunderlägg 4-pack i ull och färgen lavendel från Aveva

Materialvalet är givetvis ett viktigt val för att uppnå en hållbar och miljövänlig produkt. Så vad väljer Aveva? Aveva väljer ull enbart från bönder som tydligt tar avstånd från mulesing (djurplågeri) - färgar ullen med giftfria färger, använder certifierat trä, fsc certifierat papper, återvunnet papper och ekologisk bomull.

Aveva älskar ull för det är:

  • 100% naturligt, förnybart och biologiskt nedbrytbart
  • Värmande och kylande och coolt
  • Brandsäkert och självsläckande
  • Starkt och hållbart
  • Naturligt isolerande

Aveva har åter fört in den handfiltade ullen i våra hem och håller en gammal tradition vid liv samtidigt som nya produkter skapas. Kombinationen och kontrasten av trä och ull är en tydlig del av vårt varumärke. Men nya material utmanar och inspirerar, och så länge de är naturliga vill vi inkludera dem.

"Vi utmanar traditioner och naturliga material, och låter händerna guida oss till nya möjligheter."

Se fler produkter från Aveva.

 

Varumärke

Aveva

Aveva tror att design kan bidra till en gladare värld. Och vem vill inte ha en gladare värld? Med denna målsättning vill de tillverka smart och snällt så att de orsakar så liten negativ påverkan som möjligt för vår planet. Avevas designteam samarbetar med externa designers för att uppnå den bästa processen i skapandet av hållbara produkter. På så vis säkerställs det att tillverkningen sker på ett ansvarsfullt sätt. Deras produkter tillverkas av naturliga och hållbara material, vilka är miljövänliga och i största möjliga mån återvunna och nedbrytbara. Förpackningar och etiketter tillverkas av återvunnet papper, smart och minimalt för att minska avfall.    

Mer information

Mått

ø 10 cm, höjd 0,5 cm

Material

100 % ull