Handtvål – Barrskog, 500ml

249kr

Handtvål med varm doft av träets friska toner som för tankarna till uppfriskande promenader i skogen. Granens yviga skott och spruckna bark har en harmonisk inverkan.

Tvålen är milda och väldoftande. Den är utvecklad för att skonsamt rengöra huden. Tvålen innehåller trollhassels föryngrande kraft och är effektiv för att förbättra och öka hudens tillstånd.

  • Ekologisk trollhassel
  • 100% återvinningsbar
  • Vegansk
  • Handtvålen är tillverkad i Sverige

Om handtvål Barrskog

Hållbarhet: 6 månader efter bruten förpackning
Volym: 500 ml
Doft, konsistens och färg kan variera eftersom produkten är gjorda med naturliga ingredienser

6 i lager

Barrskog - handtvål från Torplyktan

Torplyktan är ett litet familjeföretag med rötter i en lantlig idyll mitt i de västgötska skogarna. De lyfter fram det vackra och genuina med den svenska naturen och har dessutom alltid vår gemensamma miljö i fokus. Torplyktans leverantörer är noga utvalda för att leva upp till de högt ställda krav som de har på kvalitet och hållbarhet.

Alla produkterna är varsamt handgjorda. Torplyktan behärskar hela processen och säkerställer därmed kvalitén i varje steg. Avsikten är att ge dig som medveten kund en högkvalitativ produkt, med tilltalande design och funktion. Förhoppningen är även att produkterna ger dig ett ökat välbefinnande, oavsett om du är i behov av avkoppling eller ny energi.

Se fler produkter från Torplyktan.

Varumärke

Torplyktan

Torplyktan är ett litet familjeföretag med rötter i en lantlig idyll mitt i de västgötska skogarna. De lyfter fram det vackra och genuina med den svenska naturen och har dessutom alltid vår gemensamma miljö i fokus. Torplyktans leverantörer är noga utvalda för att leva upp till de högt ställda krav som de har på kvalitet och hållbarhet. Alla produkterna är varsamt handgjorda. Torplyktan behärskar hela processen och säkerställer därmed kvalitén i varje steg. Avsikten är att ge dig som medveten kund en högkvalitativ produkt, med tilltalande design och funktion. Förhoppningen är dessutom att produkterna ger dig ett ökat välbefinnande, oavsett om du är i behov av avkoppling eller ny energi.

Mer information

Hållbarhet

6 månader efter öppnad förpackning

Volym

500 ml

Ingredienser

vatten, Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycerin, Betaine, Sodium Chloride, parfym, Panthenol, Pantolactone, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Peg-120 Methyl Glucose Trileate, Propylene Glycol, Polyquaternium-7, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid.