Ramen – Japanska nudlar och smårätter

209kr

Ramen – Japanska nudlar och smårätter består av ett 50-tal recept med fokus på hemgjorda buljonger och ramennudlar, men också rätter som soba, udon, gyoza, okonomiyaki, takoyaki och tempura.

Om boken Ramen – Japanska nudlar och smårätter

Författare: Tove Nilsson
Antal sidor: 152 sidor

Provläs

2 i lager

Boken Ramen – Japanska nudlar och smårätter

Allt börjar med att du blir serverad en stor skål till brädden fylld med rykande het buljong. Smaken har maxats med alger, miso, torkad svamp och fisk. Buljongen, som kokat i upp till 48 timmar, har en perfekt yta med små droppar av fett. Tunna spänstiga nudlar ligger vikta i den djupa skålen toppat med shashumarinerad grissida eller kyckling, ett guppande sojamarinerat ägg och olika toppings.

Från första slurpen ur skålen är du en ramen-addict. Det finns få rätter som är så beroendeframkallande som ramen. Från de sunkigaste haken i Tokyo till de hetaste ställena i LA kan du bli serverad de mest komplexa smakkombinationerna.

Författare

Tove Nilsson

Antal sidor

152 sidor

Förlag

Natur & Kultur

Kategorier: , , ,
Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.