Rea!

Food bag – Tygpåse, large, grön

69kr 59kr

Hoppa över plastpåsen – använd tygpåsen när du handlar frukt och grönsaker i mataffären. Förvara frukt i påsen när du gör en utflykt. Finns så många användningsområde. Försluts med dragsko.

Påsen är märkt med dess vikt. Bra att veta om butiken är tillmötesgående och drar av vikten vid köp av frukt och grönsaker.

Om tygpåsen Food bag large

Material: organza, 100 % GOTS certifierad ekologisk bomull
Mått: 30 x 40 cm
Vikt: 26 g
Färger: grön
Skötsel: går bra att tvätta

The Organic Company

16 i lager

Kategorier: ,

Tygpåse till mat / Food bag i 100 % GOTS certifierad ekologisk bomull

The Organic Company är ett danskt designföretag som skapar meningsfulla och smakfulla interiörtextilier av 100% GOTS-certifierad ekologisk bomull.

The Organic Company designar sina produkter med omsorg, där ”the less but better way of living” står i fokus. Det är ok att utveckla, producera och sälja. Men det är något fel på sättet vi konsumerar och i vilken utsträckning.

Ärlighet, öppenhet och en ambitiös önskan att göra en skillnad är en solid grund för företaget som grundades av företagaren Joy Vasiljev 2007. Sedan dess har företaget utvecklat ekologiska textilier till hemmet, som inkluderar textilier för badrum, kök, barn, väskor, meditation och filtar.

Produkterna är designade av The Organic Company och, då och då, tillsammans med utvalda danska designers. Alla produkter är tillverkade av ekologisk bomull och certifierade enligt den internationella organiska standarden GOTS (Global Organic Textile Standard). Denna standard fokuserar på två huvudområden; miljö och socialt ansvar, och garanterar att alla tyger är fria från gifter och tungmetaller och internationella arbetares rättigheter respekteras. The Organic Company är GOTS certifierade sedan 2010. Certifieringen innefattar hela kedjan från odlare, beredning, färgning, sömnad till ägarna av varumärket.

IT MATTERS

Se fler produkter från The Organic Company

 

Varumärke

The Organic Company

The Organic Company är ett danskt företag som designar sina produkter med omsorg, där ”less but better way of living” står i fokus.Design, kvalitet och respekt för människor och natur är företagets grund och värden. IT MATTERS The Organic Company är GOTS certifierade (Global Organic Textile Standard). Hela kedjan från bonde till färdig produkt är certifierad. Standarden fokuserar på två huvudområde, miljö och socialt ansvar, och garanterar att alla textilier är fria från gifter och tungmetaller och att internationella arbetstagares rättigheter respekteras.

Mer information

Material

organza i 100 % GOTS certifierad ekologisk bomull

Mått

30 x 40 cm

Färg