Mirabella, mössa stickad av Patty

1 195kr

Mössan Mirabella är en Fairtrade-produkt från Bolivia.

Denna vackra handstickade mössa är feminin och delikat och fungerar lika bra för en kylig sommarafton som för en höstdag. Stickningstekniken resulterar i en perfekt passform, och den rena ullen reglerar värmen, och dessutom är denna bit en del av vårt fairtrade-samarbete med bolivianska kvinnor – detta mönster är gjort av Patty.

Om mössa Mirabella

Storlek: onesize
Material: 100% Alpaca Wool

1 i lager

Kategorier: ,

Mössa Mirabella från GAI+LISVA

Vi arbetar tillsammans med bolivianska kvinnliga konstnärer för att skapa vackra bitar av handarbete, och genom att köpa eller förbeställa en stil kan du göra stor skillnad i kvinnornas liv som varje dag kämpar för att göra ett bättre liv för sig själva och sina familjer. På var och en av de handstickade skönheterna sitter en hängande tagg som avslöjar namnet på stickaren så att du kan se exakt vems liv du har gjort skillnad i medan du njuter av de härliga stilarna.

GAI + LISVA erbjuder produkter som är tidlösa och rotade i de nordiska traditionerna med ett ärligt och enkelt uttryck. Med detta vill vi uppmuntrar en känsla av lugn, balans, välbefinnande och ansvar i vardagen.

Se fler produkter från GAI+LISVA.

Varumärke

GAI+LISVA

Andas in och känna den nordiska känslan av att vara.

Andas in och känn den salta luften från kusten i dina lungor.

Andas bara. Var bara den du är.

Hitta din känsla av lugn och dyka vidare in i livsstilen som är GAI + LISVAs hjärtslag: sinnlig, enkel, nordisk, naturlig och lugn. Vi designar för att ge dig ett steg längre mot den känslan, för att få dig att känna dig som hemma i din kropp och i dina stylingval. Vi skapar enkelhet och elegans i varje stil, kopplar samman arbetskläder och hemmakläder, gymkläder och kontorskläder. För i slutändan är du det enda som betyder något för oss.

Mer information

Storlek

Onesize

Material

100% Alpaca Wool

Tvättråd

handtvätt