Gryningsljus – doftpinnar

369kr

En djup och klar arom av gnistrande höstmorgnar och kulinariska skördar. Ek och äpplen ger frid i sinnet och motverkar stress.

Ingår i serien De fyra årstiderna.

Om doftpinnar Gryningsljus

Hållbarhet: 4-6 månader
Volym: 100 ml
Ingredienser: Citronskal, äpple, tranbär, kanel, apelsinblommor, ekträ, murgröna, vanilj.

Användning: Doften har en hållbarhet på 4-6 månader. Använd fler pinnar för en tydligare doft. Vänd på pinnarna veckovis för maximal dofteffekt. Känsliga individer bör undvika hudkontakt då oljan kan ge allergiska besvär. Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur.

6 i lager

Gryningsljus - doftpinnar från Torplyktan

Torplyktan är ett litet familjeföretag med rötter i en lantlig idyll mitt i de västgötska skogarna. De lyfter fram det vackra och genuina med den svenska naturen och har dessutom alltid vår gemensamma miljö i fokus. Torplyktans leverantörer är noga utvalda för att leva upp till de högt ställda krav som de har på kvalitet och hållbarhet.

Alla produkterna är varsamt handgjorda. Torplyktan behärskar hela processen och säkerställer därmed kvalitén i varje steg. Avsikten är att ge dig som medveten kund en högkvalitativ produkt, med tilltalande design och funktion. Förhoppningen är även att produkterna ger dig ett ökat välbefinnande, oavsett om du är i behov av avkoppling eller ny energi.

Se fler produkter från Torplyktan.

Varumärke

Torplyktan

Torplyktan är ett litet familjeföretag med rötter i en lantlig idyll mitt i de västgötska skogarna. De lyfter fram det vackra och genuina med den svenska naturen och har dessutom alltid vår gemensamma miljö i fokus. Torplyktans leverantörer är noga utvalda för att leva upp till de högt ställda krav som de har på kvalitet och hållbarhet. Alla produkterna är varsamt handgjorda. Torplyktan behärskar hela processen och säkerställer därmed kvalitén i varje steg. Avsikten är att ge dig som medveten kund en högkvalitativ produkt, med tilltalande design och funktion. Förhoppningen är dessutom att produkterna ger dig ett ökat välbefinnande, oavsett om du är i behov av avkoppling eller ny energi.

Mer information

Hållbarhet

4-6 månader

Volym

100 ml

Ingredienser

Citronskal, äpple, tranbär, kanel, apelsinblommor, ekträ, murgröna, vanilj.

Användning

Ställ alltid ljuset på värmetåligt underlag. Behållaren kan komma att bli varm under användningen. Lämna aldrig ett tänt ljus utan uppsikt. Förvara ljuset utom räckhåll för barn och husdjur.