Stora japanska skålar för ramen

Japanska ramenskålar finns i olika storlekar, var och en anpassad för olika behov och serveringar.

Stora ramenskålar är perfekta för att servera kompletta måltider. De rymmer allt från en fyllig buljong och generösa portioner av nudlar till toppings som kött, marinerade ägg, bambuskott, vårlök och nori. Den stora öppningen på skålen gör det enkelt att kombinera flera ingredienser och njuta av varje tugga.

Små ramenskålar passar perfekt för mindre portioner eller för att servera snabbnudlar. De erbjuder samma eleganta design men i ett mer kompakt format. Här väljer du 2-3 enklare toppings till din soppa.

Ramenskålar är lite tyngre eftersom det inte är meningen att du ska lyfta den under måltiden, så som du gör med en risskål. Om du äter ramen på japanskt sätt kombinerar du skålen med pinnar och en ramensked, där du äter med pinnarna i höger hand och skeden i vänster.

Visar 1–12 av 27 resultat