YARD ETC började med två ömma händer och en stark och ständigt pyrande önskan om trädgårdsodling. Liksom så många andra trädgårdsnördar gillar vi att arbeta med bara händer. Inga handskar, med fingrarna djupt ner i jorden. Så mycket av känslan sitter i fingertopparna. En underbar känsla som kan förstöras av nariga händer, mörkfärgade naglar, spruckna nagelband – med repor, stickor och taggar. En dag i spenatlandet kan lätt lämna märken. Men är det inte tänkt att odla ska vara trevligt och sensoriskt att arbeta med händerna, även efter en dag på kontoret?

Vi såg ett behov och vi kände att det var vårt uppdrag att leta efter de bästa möjliga vårdande ingredienserna. Milda, men ändå effektiva råvaror som rensar, ger näring, återfuktar och stimulerar. Naturliga produkter naturligtvis och helst ekologiska. Lägg till naturliga eteriska oljor. Erfarna hantverkare blandar alla dessa härliga saker till en skön konsistens och packar allt i snygga och praktiska förpackningar.

Varumärket YARD ETC hämtar inspiration från kreativiteten på stadens bakgator och gårdar. Från passionerade odlare som inte ser asfalt, betong och avgaser som hinder utan snarare som utmaningar. Människor som planterar växter för eget bruk eller helt enkelt för glädjen och skönheten i det. För smak, näring, skönhet och miljö. Alla hängivna trädgårdsentusiaster som odlar mat, skapar vackra platser eller attraktiva gröna omgivningar att bo i och få glädje av. I staden eller utanför. Eftersom det naturligtvis inte finns någon verklig skillnad mellan en bondes leriga näve eller en revisors torra, spruckna handflata.

Produkterna från YARD ETC uppfyller exakt samma behov, oavsett om det är stads- eller landsbygdsmiljöer. Inuti eller utanför alla stadsgränser och alla länder gränser.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.