Pyssel, Hållbart

Pyssel av trä från finska Lovi

Letar du efter något litet att inreda ditt hem med eller ge bort som present? Ett trevligt tips från oss är Lovis alla figurer i trä. Med tema som djur från hav och land, träd och serien Mumintrollen, finns det säkert något för just dig eller till något som passar att ge en god vän. Kommer i platt paket att skriva adress på och skicka som en överraskning till någon du känner behöver lite uppmuntran.

Varför välja Lovi?

Med sitt skandinaviska/nordiska uttryck är alla figurer vackra och man tröttnar inte på dom.
De är gjorda av finsk björkplywood, som kommer från träd som växt i de finska skogarna, och sedan tillverkats i Finland. Ett perfekt alternativ till plast. Träden som fälls ersätts alltid med nya träd. Om din figur är målad så har giftfria vattenbaserade färger använts.
Vi tycker om när det ligger mycket hållbarhetstänk bakom produktionen av saker. Dessutom spelar utseendet stor roll också, vilket gör att vi gärna väljer Lovi.
”Bra design fokuserar inte bara på produktens utseende. Det finns alltid ett grönare sätt att agera. För oss innebär att skydda naturen kontinuerlig utveckling och miljömässigt hållbara sätt att tillverka våra produkter. Vi vill erbjuda långvarig glädje istället för engångsprodukter.”
– Lovi

Måla själv eller sätt ihop

De figurer som kommer i naturfärgat trä kan du själv måla om du vill. Eller så låter du den enkla skandinaviska estetiken tala för sig själv. Lovi passar för både barn och vuxna.

Låt konstnären i dig komma fram och måla. I webbshoppen hittar du även en palett med färger att måla med. Eller så väljer du att bara pyssla ihop figuren du valt.

Lycka till med ditt pyssel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *