Två systrar med passion för te; rent, hälsosamt och enkelt te. Te som tillför din kropp näring, te som renar din kropp. Te som ger din själ en varm kram och som öppnar dina sinnen för kärleken till dig själv och till din omvärld. Maria och Pernilla följer sin dröm att ge dig som söker det där extra i vardagen en närvaro och njutning utöver det vanliga.

Teerna är alla rena, utan smaktillsatser eller andra kemiska tillsatser. Det är teer som alla, var för sig, ger dig det du behöver för stunden.

”Vårt mantra är att vi expanderar i överflöd, framgång, kärlek, skratt och glädje och vi inspirerar andra att göra detsamma.”

Om Maria

Maria är barnmorska, instruktör i Qi gong sedan mer än 10 år och fri entreprenör inom hälsosektorn. Hon har djup kunskap inom hälsa och en holistisk syn på kroppen, själen och livet. Idag arbetar hon tillsammans med Dr Mukwege på Panzisjukhuset i Kongo.

Om Pernilla

Pernilla är sinolog, har bott flera år i Kina och talar kinesiska. Hon arbetar i näringslivet med hållbarhet och hur vi kan utveckla vårt samhälle till ett mer hållbart. Hon är en dedikerad yogainstruktör. Hennes passion är yoga och te.

Produkter från Min Systers Tehus

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.