Cobosabi

Januari drömmarnas månad

Januari och nytt år. Visst är det skönt att vända blad och avsluta förra året och blicka framåt mot ett nytt. Jag tycker att det känns som att januari är drömmarnas månad, då man kan önska sig vad som helst med det nya året. Att något magiskt ska ske.

Jag är mitt upp i inventeringen för att avsluta förra året. På samma gång som jag går igenom allt så väcks nya idéer om vår och sommar. Såg fram emot att åka till Stockholm och inredningsmässan Formex i slutet av januari. Tyvärr är den inställd som så mycket annat. Vi drabbas alla på något sätt av pandemin.

Jag håller även på att planera för vad som ska hända hos Cobosabi 2022. Jag hoppas verkligen få ihop ett bra år med mycket nya tankar och idéer som jag hoppas att ni ska bli inspirerade av. Vem vet var det leder? Är det något ni vill se mer av så tipsa mig gärna.

Många av er som kommer till butiken under 2021 har någon koppling till Japan. Det kan vara att ni drömmer om en resa till Japan eller har bokat en resa som ni väntar på ska bli av. Andra önskar mer än allt annat att träffa nära och kära som bor i Japan och som ni inte träffat på länge. Mor- och farföräldrar som inte kunnat träffa sina barnbarn  i Sverige eller Japan. Jag hoppas att detta blir ert år mer än något annat. Själv hoppas jag givetvis på att inom snar framtid kunna besöka Japan igen.

Till sist tycker jag att vi alla drömmer lite extra om vad som ska ske 2022, så slår det kanske in. Vem vet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *