Kampanj

Hållbara textiler istället för engångsartiklar

Vill du liksom oss byta ut engångsartiklar till hållbara textilier i vardagen? Till något som inte slängs efter att ha använts en gång utan kan användas om och om igen. Det kan vara den lilla plastpåsen du lägger grönsaker och frukt i när du handlar. En tepåse som används en gång och slängs. Disktrasan som används och slängs när den inte känns så fräsch längre. Makeup pads i bomull som slängs när sminket är borttaget. Alla dessa saker kan lätt bytas ut.

Ett av de första varumärkena som togs in i sortiment när Cobosabi startade var The Organic Company. Ett företag som brinner för hållbara textilier, där alla produkter tillverkas med respekt för både människor och natur. Alla textilier är tillverkade i 100 % GOTS certifierad ekologisk bomull. Om du nu undrar vad GOTS certifieringen innebär så kan du läsa mer här.

Kampanj

Nu i mars månad har vi kampanj på ersättare till engångsartiklar. Utvalda varor är nedsatta med 20 %.

Food Bag och All Purpose Bag

Påsar att använda när du handlar mat och grönsaker. Som förvaringspåse till småsaker eller för att hålla ordning på kläderna när du reser. Du bestämmer själv vad som behöver sorteras och förvaras. Det som skiljer Food Bag från All Purpose Bag är att den första är märkt med hur mycket påsen väger. Kan vara att din frukt- och grönsakshandlare drar av för vikten på påsen. Tillverkade av tunn organza i GOTS certifierad ekologisk bomull. Tvättas i max 60° C.

Food bag finns i färgerna vit, stone och mörkgrön.
All Purpose bag finns i färgerna svart, pale rose, clay, grey blue och dusty mint.

Tvättbara Makeup pads

Istället för klassiska make-up pads i bomull så föreslår vi att du provar tvättbara makeup pads i serierna Big Waffel eller Calm. De tillverkas av tyg som blir över vid produktion av handdukar. Istället för att slänga stuvbitarna används de till dessa små pads.

Kitchen cloth i en mängd olika färger

Kitchen cloth är användbar vid många tillfällen. Använd som disktrasa, liten handduk eller att lägga i brödkorgen. Finns i många olika färger och matchas med kökshandduk. Allt i 100% GOTS certifierad ekologisk bomull.

Fler produkter på kampanj

Titta in om bland alla produkter från The Organic Company för att se fler färger och produkter som är med på kampanjen.

Vi hjälps åt att skapa en bättre värld!

Foto tagna av Rankell foto.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.