Lis – kofta, svart

1 499kr

Lis är en elegant kofta som du kan bära över alla dina favoritkläder – perfekt för kallare dagar där du behöver det lilla extra för att värma dig. Den vackra överdimensionerade stickade koftan är gjord i 100% merinoull. En tidlös stil som ger din outfit mjukhet och värme.

Blir ett fint set tillsammans med byxan Petra.

Om koftan Lis

Storlek: onesize
Material: 100% merinoull

Storleksguide

3 i lager

Lis - stickad kofta från GAI+LISVA

Lis är stickad i merinoull som uppfyller kraven i RWS. Detta innebär att ullen kommer från icke-mulesade får och är certifierad enligt Responsible Wool Standard (CU 853472). En oberoende, frivillig standard som säkerställer att ull från certifierade gårdar identifieras och spåras korrekt genom alla bearbetningssteg. Målet med RWS är att skydda fåren som levererar ullen och marken de betar på.

Garnet uppfyller kraven i Woolmark-certifiering.

GAI + LISVA erbjuder produkter som är tidlösa och rotade i de nordiska traditionerna med ett ärligt och enkelt uttryck. Med detta vill vi uppmuntrar en känsla av lugn, balans, välbefinnande och ansvar i vardagen.

Se fler produkter från GAI+LISVA.

Varumärke

GAI+LISVA

Andas in och känna den nordiska känslan av att vara.

Andas in och känn den salta luften från kusten i dina lungor.

Andas bara. Var bara den du är.

Hitta din känsla av lugn och dyka vidare in i livsstilen som är GAI + LISVAs hjärtslag: sinnlig, enkel, nordisk, naturlig och lugn. Vi designar för att ge dig ett steg längre mot den känslan, för att få dig att känna dig som hemma i din kropp och i dina stylingval. Vi skapar enkelhet och elegans i varje stil, kopplar samman arbetskläder och hemmakläder, gymkläder och kontorskläder. För i slutändan är du det enda som betyder något för oss.

Mer information

Storlek

onesize

Material

100 % merinoull

Tvättråd

Mycket skonsam tvätt vid 30 grader.