Hurricane no. 26 – klar

575kr

En vacker ljuslykta i munblåst glas att använda både inne och ute. Denna storlek passar med blockljus. Är även fin som vas. Fint att kombinera med mindre ljuslykta Hurricane tealight.

Munblåst glas i tunnare kvalité. Små luftbubblor kan förekomma i glaset.

Om ljuslyktan Hurricane no. 26

Mått: höjd 25 cm, Ø 17 cm
Material: klart glas

Ro Collection

4 i lager

Hurricane från Ro Collection

Med inspiration från de antika fotogenlamporna, där en hög cylinder av glas sprider ljuset och skyddar lågan från omgivningen, kom Hurricane till. Hurricane skapar stämningsfulla sommarkvällarna på balkonger och terrasser och lyser upp mysiga stunder inomhus. Den rymliga inre av ljuslyktan låter ljuset brinna med en stadig flamma, oavsett om det har placerats inomhus eller utomhus. Hurricane är munblåst i en lätt glaskvalitet. I denna teknik kan mindre luftbubblor förekomma i glaset och färgens intensitet kan variera.

Den finns i fyra variationerna i färgat glas som gör att ljuset kan skapa olika stämningar. Ljus och enkel i klart glas. Varmt och mysigt i bärnsten. Mörkt och klassiskt i Smoked Grey, som blir ännu mer exklusivt med det breda bältet av handmålad äkta platina, men ändå med en transparens som låter lågan lysa genom ädelmetallen.

Hurricane finns i två storlekar för blockljus och värmeljus. Samtidigt är Hurricane en vacker och lätt vas när den inte används till ljus. Det är praktisk till större buketter samt blommor och grenar med lång stjälk.

Hurricane Tealight skapas enligt samma princip som Hurricane, bara för värmeljus. Det kan också användas som en liten vas, en burk för penslar, pennor eller andra prylar.

Hurricane är designad av Rebecca Uth

Se fler produkter från Ro Collection.

Varumärke

Ro Collection

Ro tror på kvalité och material som bara blir vackrare med tiden. Skapad med respekt för vår värld och de produkter som vi har valt att placera i den. Ro är ett dansk designföretag skapat på kärleken till hantverk, kvalité och Ro som tillstånd och kontrast till den snabba och föränderliga värld, vi lever i.

Mer information

Mått

höjd 25 cm, Ø 17 cm

Material

klart glas