Barrskog – doftljus

239kr

En varm doft med träets friska toner som för tankarna till uppfriskande promenader i våra skogar. Granens yviga skott och spruckna bark har en harmonisk inverkan.

Burken är gjord i återvunnet glas. Istället för en etikett är det en hylsa i returpack som lätt kan tas bort. När ljuset är förbrukat kan du ta bort veken och avlägsna kvarvarande vaxrester med varmt vatten och tvål. Burken kan sen användas till andra ändamål.

Om doftljus Barrskog

Brinntid: + 30 timmar
Volym: 160 ml
Råvara: ekologisk soja

Användning: Ställ alltid ljuset på värmetåligt underlag. Behållaren kan komma att bli varm under användningen. Lämna aldrig ett tänt ljus utan uppsikt. Förvara ljuset utom räckhåll för barn och husdjur.


10 i lager

Barrskog - ett doftljus från Torplyktan

Torplyktan är ett litet familjeföretag med rötter i en lantlig idyll mitt i de västgötska skogarna. De lyfter fram det vackra och genuina med den svenska naturen och har dessutom alltid vår gemensamma miljö i fokus. Torplyktans leverantörer är noga utvalda för att leva upp till de högt ställda krav som de har på kvalitet och hållbarhet.

Alla produkterna är varsamt handgjorda. Torplyktan behärskar hela processen och säkerställer därmed kvalitén i varje steg. Avsikten är att ge dig som medveten kund en högkvalitativ produkt, med tilltalande design och funktion. Förhoppningen är även att produkterna ger dig ett ökat välbefinnande, oavsett om du är i behov av avkoppling eller ny energi.

Se fler produkter från Torplyktan.

Varumärke

Torplyktan

Torplyktan är ett litet familjeföretag med rötter i en lantlig idyll mitt i de västgötska skogarna. De lyfter fram det vackra och genuina med den svenska naturen och har dessutom alltid vår gemensamma miljö i fokus. Torplyktans leverantörer är noga utvalda för att leva upp till de högt ställda krav som de har på kvalitet och hållbarhet. Alla produkterna är varsamt handgjorda. Torplyktan behärskar hela processen och säkerställer därmed kvalitén i varje steg. Avsikten är att ge dig som medveten kund en högkvalitativ produkt, med tilltalande design och funktion. Förhoppningen är dessutom att produkterna ger dig ett ökat välbefinnande, oavsett om du är i behov av avkoppling eller ny energi.

Mer information

Brinntid

+ 30 timmar

Volym

160 ml

Råvara

ekologisk sojavax

Användning

Ställ alltid ljuset på värmetåligt underlag. Behållaren kan komma att bli varm under användningen. Lämna aldrig ett tänt ljus utan uppsikt. Förvara ljuset utom räckhåll för barn och husdjur.