Kawaii risskål val – ø 14,5 cm

139kr

En skål som passar bra till bland annat ris. Gör dukningen trevlig med lite kawaii. Vem gillar inte japanska gulliga saker?

Tillverkad i Japan.

Om Kawaii Ohira Rice Bowl Whale

Mått: ø14,5 x 6,5 cm
Material: porslin

Går bra att maskindiska och använda i mikrovågsugn.

12 i lager

Kawaii risskål val från Tokyo Design Studio

Uttrycket kawaii kommer från Japan och är någonting som är gulligt eller sött. Både barn och vuxna tycker om kawaii saker. Kawaiistilen kan du hitta på alla sorters saker. Hello Kitty är nog den mest kända kawaii figuren för oss här i Sverige.

Tokyo Design Studio har funnits 2010 och skapar porslin/keramik av hög kvalitét. Inspirationen kommer både från japansk tradition och den stilblandande internationella livsstilen i dagens Tokyo.

Tillverkningen av keramiken sker i Japan. Man använder sig av hantverksmetod som är under ständig utveckling sedan 400 år tillbaks. Vid tillverkningen bränns produkterna två gånger. De dekoreras sedan med en färg åt gången, glaseras och bränns igen. Under hela tillverkningen är det en noggrann kvalitetskontroll, vilket gör att varje Tokyo Design Studio-produkt är av högsta kvalitet.

Se fler produkter från Tokyo Design Studio.

Varumärke

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio, som grundades 2010, skapar serviser av hög kvalitet inspirerad av både japansk tradition och den eklektiska internationella livsstilen i dagens Tokyo. Alla våra produkter tillverkas traditionellt i Japan. Med designteam som finns i både Nederländerna och Japan strävar vi efter att skapa en unik och ständigt utvecklande signatur där öst möter väst och tradition möter det nya. Genom att respektera århundraden av porslin- och keramikarv letar vi ständigt efter oväntade perspektiv som hjälper oss skapa dagens och morgondagens serviser. Två kulturer Den kreativa korspollineringen mellan Japan och Nederländerna går tillbaka till 1500- och 1600-talet när porslin inspirerat av Orienten importerades, holländarne utvecklade Delft Blue, som med tiden blev så populär att det gav sin egen konstnärliga tolkningar från Japan i gengäld. Med Tokyo Design Studio firar vi dessa tvärkulturella samarbeten från det förflutna och lägger till ett nytt kapitel genom att ge en unik europeisk twist till traditionell japansk design och porslin.

Mer information

Mått

ø14,5 x 6,5 cm

Material

porslin

Skötsel

Går bra att maskindiska och använda i mikrovågsugn.