Rea!

Bowl no. 7 – oxblood red

225kr 150kr

Liten skål till t.ex. salt och kryddor. Skålen är triangelformad med utgångspunkt japansk estetik och dansk funktionalitet.

Servera både varma och kalla rätter ur serien Bowl.

Färgtonen på glasyren kan variera lite mellan skålarna vilket gör varje skål unik.

Om skålen Bowl no. 7, oxblood red

Mått: höjd 5,5 cm, Ø 8 cm
Material: stengods
Skötsel: Tål både ugn, mikro och diskmaskin. Rekommenderas dock handdisk för att behålla lystern i glasyren.

Ro Collection

4 i lager

Kategorier: , ,

Bowl från Ro Collection

Fem trekantiga skålar i stengods utgör Bowl som är en serie användbara skålar, vilka är skapade av japansk estetik och dansk funktionalitet. Den organiskt triangulära formen är karakteristisk för alla fem skålarna, från det lilla saltkaret till det stora fruktfatet.

Skålarna är handgjutna i stengods och glaserad i en levande glasyr i färgerna ash grey, ultramarin och oxblodsröd, vilket ger en nordisk signatur som bakgrund för allt från kryddor, dippa och snacks till sallader, tillbehör och frukt. Färgtonen på glasyren är olika för varje skål och gör den unik. Den höga foten i botten lyfter upp skålarna så att de verkar sväva på bordet. Skålarna är stapelbara och passar att sätta i varandra.

Bowl är tillverkad i en liten fabrik i Portugal där stolta keramik traditioner har funnits i generationer. Bowl finns i fem storlekar och är lämplig för servering av både varma och kalla rätter. Skålarna tål både ugn och att maskindisk. Diska gärna skålarna för hand så att glansen i glasyren bevaras.

Bowl-serien är designad av Rebecca Uth.

Se fler produkter från Ro Collection.

Varumärke

Ro Collection

Ro tror på kvalité och material som bara blir vackrare med tiden. Skapad med respekt för vår värld och de produkter som vi har valt att placera i den. Ro är ett dansk designföretag skapat på kärleken till hantverk, kvalité och Ro som tillstånd och kontrast till den snabba och föränderliga värld, vi lever i.

Mer information

Mått

höjd 5,5 cm, Ø 8 cm

Material

stengods

Skötsel

Tål både ugn, mikro och diskmaskin. Rekommenderas dock handdisk för att behålla glansen i glasyren.