Aisai Seigaiha skål – ø16 cm

129kr

Skål med traditionellt japanskt mönster i blått. Passar bra till servering.

Tillverkad i Japan.

Om Aisai Seigaiha skål

Mått: ø 16 x 8 cm, 600 ml
Material: keramik

Går bra att maskindiska och använda i mikrovågsugn.

12 i lager

Aisai Seigaiha skål från Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio skapar porslin/keramik av hög kvalitét. Inspirationen kommer både från japansk tradition och den stilblandande internationella livsstilen i dagens Tokyo.

Keramiken tillverkas i Japan med hantverksmetoder som varit under ständig utveckling de senaste 400 åren. Produkterna bränns två gånger, dekoreras med en färg åt gången, glaseras och bränns igen. Under tillverkningen sker en noggrann kvalitetskontroll, vilket gör att varje Tokyo Design Studio-produkt är av högsta kvalitet.

Se fler produkter från Tokyo Design Studio.

Varumärke

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio, som grundades 2010, skapar serviser av hög kvalitet inspirerad av både japansk tradition och den eklektiska internationella livsstilen i dagens Tokyo. Alla våra produkter tillverkas traditionellt i Japan. Med designteam som finns i både Nederländerna och Japan strävar vi efter att skapa en unik och ständigt utvecklande signatur där öst möter väst och tradition möter det nya. Genom att respektera århundraden av porslin- och keramikarv letar vi ständigt efter oväntade perspektiv som hjälper oss skapa dagens och morgondagens serviser. Två kulturer Den kreativa korspollineringen mellan Japan och Nederländerna går tillbaka till 1500- och 1600-talet när porslin inspirerat av Orienten importerades, holländarne utvecklade Delft Blue, som med tiden blev så populär att det gav sin egen konstnärliga tolkningar från Japan i gengäld. Med Tokyo Design Studio firar vi dessa tvärkulturella samarbeten från det förflutna och lägger till ett nytt kapitel genom att ge en unik europeisk twist till traditionell japansk design och porslin.

Mer information

Mått

ø 16 x 8 cm, 600 ml

Material

keramik

Skötsel

Går bra att maskindiska och använda i mikrovågsugn.