Grytunderlägg oval – ull, mörkgrå

299kr

Grytunderlägg som passar bra till en gratängform. Handgjort i 100 % ull som ger en mjuk och robust känsla. Grytunderlägget är perfekta att placera sina grytor på då ull som material är både smuts- och värmeavvisande.

Grytunderläggen har en ögla för upphängning så de både kan pryda väggen lika väl som bordet.

Om ovalt grytunderlägg i mörkgrått

Mått: 33 x 18 x 2 cm
Material: 100% ull

2 i lager

Kategorier: , ,

Ovalt grytunderlägg i färgen mörkgrå från Aveva

Materialvalet är givetvis ett viktigt val för att uppnå en hållbar och miljövänlig produkt. Så vad väljer Aveva? Aveva väljer ull enbart från bönder som tydligt tar avstånd från mulesing (djurplågeri) - färgar ullen med giftfria färger, använder certifierat trä, fsc certifierat papper, återvunnet papper och ekologisk bomull.

Aveva älskar ull för det är:

  • 100% naturligt, förnybart och biologiskt nedbrytbart
  • Värmande och kylande och coolt
  • Brandsäkert och självsläckande
  • Starkt och hållbart
  • Naturligt isolerande

Aveva har åter fört in den handfiltade ullen i våra hem och håller en gammal tradition vid liv samtidigt som nya produkter skapas. Kombinationen och kontrasten av trä och ull är en tydlig del av vårt varumärke. Men nya material utmanar och inspirerar, och så länge de är naturliga vill vi inkludera dem.

"Vi utmanar traditioner och naturliga material, och låter händerna guida oss till nya möjligheter."

Se fler produkter från Aveva.

Varumärke

Aveva

Aveva tror att design kan bidra till en gladare värld. Och vem vill inte ha en gladare värld? Med denna målsättning vill de tillverka smart och snällt så att de orsakar så liten negativ påverkan som möjligt för vår planet. Avevas designteam samarbetar med externa designers för att uppnå den bästa processen i skapandet av hållbara produkter. På så vis säkerställs det att tillverkningen sker på ett ansvarsfullt sätt. Deras produkter tillverkas av naturliga och hållbara material, vilka är miljövänliga och i största möjliga mån återvunna och nedbrytbara. Förpackningar och etiketter tillverkas av återvunnet papper, smart och minimalt för att minska avfall.    

Mer information

Mått

33 x 18 x 2 cm

Material

100 % ull

Skötselråd

Hand eller kemtvätt. Avlägsna smuts genom att låta fläcken torka och sedan försiktigt borsta av den. Ej maskintvätt då ullens naturliga oljor kommer att försvinna.