Linneservetter – 4-pack, natur

395kr

Linneservetter som skapar en hemtrevlig känsla för det dukade bordet. Kommer i 4-pack. Lätt skrynkligt utseende, tvätta och använd igen utan att stryka.

Kombinera med duk, löpare och tabletter i samma serie.

Om linneservetter

Material: 100 % lin
Mått: 45 cm x 45 cm

Lovely linen

4 i lager

Kategorier: ,

Linneservetter i natur från Lovely linen

Kärleken till det levande, icke-perfekta är drivkraften hos oss på Lovely Linen. Vi inspireras av linnets 1000-åriga historia och dess fantastiska egenskaper. Vår förhoppning är att våra produkter ska bidra till att skapa ett levande, varmt och personliga hem hos dig.

Linne är vår huvudprodukt, den vi älskar mest av många olika anledningar. Linne har en förmåga att addera det där lilla extra. Det gör att hela rummet får värme och liv. I köket, till vardag och fest, efter badet, mys i soffan och är helt enkelt underbart att sova i.

Lovely Linen® är specialtvättat för extra mjukhet och vacker struktur. Lin är en naturfiber med egenskaper som passar extra bra till just sängkläder. Fibern i linnet har en mycket god förmåga att absorbera fukt (50% bättre än bomull) och sedan torka snabbt igen.

Lovely tvättråd

Lovely Linen® tvättas i max 60° och torktumlas gärna. Som den fina naturprodukt linnet är flockar det, precis som ull gör. Detta försvinner efter 3-5 tvättar. Vill du minska flocket, kan du stryka det efter första tvätten så binder du fiberna. Linne har 1000-åriga traditioner och är känt för sin slitstyrka. Det blir bara vackrare med tiden.

A little wrinkle is a good thing!

Se fler produkter från Lovely Linen.

Varumärke

Lovely Linen

Kärleken till det levande, icke-perfekta är vår drivkraft på Lovely Linen. Vi inspireras av linnets 1000-åriga historia och dess fantastiska egenskaper. Vår förhoppning är att våra produkter ska bidra till att skapa levande, varma och personliga hem. Linne är vår huvudprodukt, den vi älskar mest av många olika anledningar. Linne har en förmåga att addera det där lilla extra. Det gör att hela rummet får värme och liv. I köket, till vardag och fest, efter badet, mys i soffan och är helt enkelt underbart att sova i.

A little wrinkle is a good thing!

Mer information

Material

100 % lin

Mått

45 cm x 45 cm

Skötselråd

Lovely Linen® tvättas i max 60° och torktumlas gärna. Som den fina naturprodukt linnet är flockar det, precis som ull gör. Detta försvinner efter 3-5 tvättar.