Författare |
Tove Nilsson |
---|---|
Antal sidor |
192 |
Utgivningsdatum |
2022-03-31 |
Dimensioner |
247 x 188 x 23 mm |
Bokförlag |
Natur & Kultur |
Ägg : recept & teknik
289,00 kr
Det finns inget som är så gott som eggs benedict – frasig brioche, perfekt pocherat ägg som toppas med smörig hollandaise. Eller att lyckas med sin omelett enligt klassiskt franskt manér, fast och slät på ytan utan färg och saftigt krämig inuti.
Det här är boken om ägg. Ägg har en betydande roll i många av de godaste rätterna som finns – egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, pickled eggs, Scotch egg, egg pizza, solöga, Pelle Janzon, tea eggs och egg custard. Med rätter som dessa kan man, om man vill, äta ägg till varje måltid. Och det vill man. Och hur får man ett perfekt kokt ägg med en krämig gula, vilken är den ultimata tiden och temperaturen? Hur går det till när ägget koagulerar och vad händer när man vispar en majonnäs? I boken hittar du även rätt teknik och fakta för att lyckas med allt från kokt och pocherat ägg till 63-gradigt ägg och japansk omelett.
Detta är en omgjord och utökad utgåva av Ägg som först kom ut 2014.
I lager
Författare |
Tove Nilsson |
---|---|
Antal sidor |
192 |
Utgivningsdatum |
2022-03-31 |
Dimensioner |
247 x 188 x 23 mm |
Bokförlag |
Natur & Kultur |
Relaterade produkter
Kökshandduk – mörkgrå, GOTS
Kökshandduk – svart, GOTS
Linnehandduk – blåklockor, 47×60
Linnehandduk – prästkragar, 47×60
Salt- eller pepparkvarn – Crush me, oljad ek
Table Piece no. 41 – skärbräda, serveringsbräda
PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV