Handtvål – Salvia & viol, 500ml

299kr

Salvia & Viol rengör din hud skonsamt och lämnar efter en underbar doft. Salvians peppriga ton skapar en perfekt kontrast till violens sötma. En blommig doft som ger harmoni och har avslappnande effekt.

Handtvålen är milda och väldoftande. Den är utvecklad för att skonsamt rengöra huden. Tvålen innehåller extrakt av sockerbetor och salvia som är kända för sina fuktåtergivande och antibakteriella egenskaper.

  • Bioplastflaska
  • 100% återvinningsbar
  • Vegansk
  • Handtvålen är tillverkad i Sverige

Om handtvål Salvia & viol

Hållbarhet: 6 månader efter bruten förpackning
Volym: 500 ml
Doft, konsistens och färg kan variera eftersom produkten är gjorda med naturliga ingredienser

6 i lager

Salvia & viol - handtvål från Torplyktan

Torplyktan är ett litet familjeföretag med rötter i en lantlig idyll mitt i de västgötska skogarna. De lyfter fram det vackra och genuina med den svenska naturen och har dessutom alltid vår gemensamma miljö i fokus. Torplyktans leverantörer är noga utvalda för att leva upp till de högt ställda krav som de har på kvalitet och hållbarhet.

Alla produkterna är varsamt handgjorda. Torplyktan behärskar hela processen och säkerställer därmed kvalitén i varje steg. Avsikten är att ge dig som medveten kund en högkvalitativ produkt, med tilltalande design och funktion. Förhoppningen är även att produkterna ger dig ett ökat välbefinnande, oavsett om du är i behov av avkoppling eller ny energi.

Se fler produkter från Torplyktan.

Varumärke

Torplyktan

Torplyktan är ett litet familjeföretag med rötter i en lantlig idyll mitt i de västgötska skogarna. De lyfter fram det vackra och genuina med den svenska naturen och har dessutom alltid vår gemensamma miljö i fokus. Torplyktans leverantörer är noga utvalda för att leva upp till de högt ställda krav som de har på kvalitet och hållbarhet. Alla produkterna är varsamt handgjorda. Torplyktan behärskar hela processen och säkerställer därmed kvalitén i varje steg. Avsikten är att ge dig som medveten kund en högkvalitativ produkt, med tilltalande design och funktion. Förhoppningen är dessutom att produkterna ger dig ett ökat välbefinnande, oavsett om du är i behov av avkoppling eller ny energi.

Mer information

Hållbarhet

6 månader efter öppnad förpackning

Volym

500 ml

Ingredienser

vatten, Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycerin, Betaine,Sodium Chloride, parfym, Panthenol, Pantolactone, Salvia Officinalis Leaf Extract, Peg120 Methyl Glucose Trileate, Propylene Glycol, Polyquaternium-7, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sorbic Acid, Butylene Glycol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamon, Linalool, D-Limonene.