Författare |
Kaja Hengstenberg |
---|---|
Antal sidor |
150 |
Utgivningsdatum |
2023-03-17 |
Bokförlag |
Natur & Kultur |
Cookies & crumbs
269,00 kr
Alla kan göra en perfekt cookie med rätt kunskap!
Kaja Hengstenberg driver Krümel – Cookies & Crumbs, en liten butik på Valhallavägen i Stockholm. Hennes mål är att med hjälp av olika tekniker, texturer och smakkombinationer göra de godaste cookies du kan tänka dig. Det som är speciellt med cookies är att de är lite större, högre, och viktigast av allt är att de är mjuka i mitten och lätt knapriga på utsidan. Boken innehåller cirka 30 recept som till exempel chunky milk chocolate chip cookie, matchacookie, strawberry & hibiscus cookie och citroncookie med pistasch. Några av recepten är dessutom veganska och glutenfria. Om du följer Kajas tips, är noga med recepten och använder bra ingredienser är det inte mycket som kan gå fel!
Kaja Hengstenberg jobbade som politisk konsult i Bryssel men hennes tankar gick ständigt till mat och vad hon skulle äta eller baka härnäst. Efter att hennes pappa hastigt gått bort sa hon upp sig och följde sin passion för mat. Hon flyttade till Stockholm och började jobba på bageri samtidigt som hon höll kurser i surdegsbakning. 2020 startade hon Krümel från sitt hemmakök.
I lager
Författare |
Kaja Hengstenberg |
---|---|
Antal sidor |
150 |
Utgivningsdatum |
2023-03-17 |
Bokförlag |
Natur & Kultur |
Relaterade produkter
PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV